bussticker

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de vacature?

Mail ons
  • Grote en kleine projecten
  • Nieuwbouw en renovatie
  • Vergunningen verzorgen
uitbreiding4

Vacature zelfstandig timmerman bij Krimperwaard

Zoekt u naar de perfecte vacature voor een zelfstandig timmerman in de buurt van Krimperwaard en Alblasserwaard. Zoek niet verder! U heeft nu de unieke kans om onderdeel te worden van een dynamisch en innovatief team bij De Haay Bouwwerken in Lekkerkerk. Hier krijgt u de gelegenheid om uw vaardigheden in de timmerwereld ten volle te benutten en nog verder te ontwikkelen.

Verbouw woonboerderij 1

Wat houdt onze vacature voor zelfstandig timmerman in?

Als zelfstandig timmerman krijgt u de kans om een breed scala aan werkzaamheden uit te voeren. U zal de mogelijkheid hebben om aan uiteenlopende uitdagende projecten te werken. Zo kunt u bijvoorbeeld werken aan het vervaardigen van hoogwaardige kozijnen, of het produceren van kasten. Uw technische kennis, inzicht en creativiteit zullen direct bijdragen aan de tevredenheid van onze klanten. Het werk dat u bij onze kozijnenfabriek als zelfstandig timmerman verricht, zal een wezenlijk verschil maken in de ogen van onze opdrachtgevers.

Reageer nu en pak deze unieke kans

Wilt u de volgende stap zetten in uw carrière? Neem dan direct contact met ons op om te solliciteren naar deze geweldige positie als zelfstandig timmerman. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of stel uw vragen over de vacature door te bellen naar 0180 6620200. Naast de vacature voor een zelfstandig timmerman, hebben we ook een vacature voor een machinaal houtbewerker. Daarnaast kunt u bij ons aan de slag als allround timmerman.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de vacature?

Neem contact op
Copyright de Haay Bouwwerken 2024 - Alle rechten voorbehouden