nieuw pand - 08
nieuw pand - 03
nieuw pand - kozijnen - 01
nieuw pand - 05
nieuw pand - kozijnen - 05
nieuw pand - kozijnen - 04
nieuw pand - kozijnen - 08
Tekst kozijnenfabriek

Onze kozijnenfabriek nabij Rotterdam

De kozijnenfabriek van De Haay Bouwwerken, nabij Rotterdam en de Drechtsteden, is uw partner in bouw en renovatie. De Haay Bouwwerken onderscheidt zich van andere bouwbedrijven door een scherpe blik, kennis en vakmanschap. Al sinds 2003 werken we succesvol aan meerdere projecten. Van dakkapel tot badkamer en van nieuwe kozijnen tot vrijstaande villa. Wij zijn aangesloten bij BouwNu.nl, een website waar klanten vrijuit hun mening kunnen geven over onze werkzaamheden.

Dé kozijnenfabriek in Rotterdam en Drechtsteden

Bent u op zoek naar een betrouwbare kozijnenfabriek? Zoek niet verder! De Haay Bouwwerken is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige kozijnen. Dankzij onze ervaring en expertise in de branche zijn we de aangewezen kozijnenfabriek om uw project tot een succes te maken.

Wij bieden een breed scala aan kozijnsoorten en -materialen aan, passend bij ieder budget en elke woonstijl. Of het nu gaat om hardhouten kozijnen voor een klassieke uitstraling, of om onderhoudsvrije kunststof kozijnen voor een moderne look, bij ons vindt u wat u zoekt. Als erkende kozijnenfabriek zorgen wij voor een perfecte afwerking en een snelle, maar secure installatie.

Vacatures voor timmermannen

Wilt u deel uitmaken van ons succesvolle team? De Haay Bouwwerken is voortdurend op zoek naar gedreven en vakkundige allround timmermannen om ons team te versterken. Wij bieden een dynamische werkomgeving, uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om uw vaardigheden verder te ontwikkelen. Sluit u aan bij een van de toonaangevende kozijnenfabrieken in Rotterdam en de Drechtsteden en maak deel uit van een bedrijf dat staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u klaar om uw woning of bedrijfspand te verbeteren door onze kozijnen te bestellen? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte op te stellen. Wacht niet langer en verander uw bouw- of renovatieproject in een succesverhaal met de hulp van De Haay Bouwwerken! Bekijk gerust onze eerdere projecten om inspiratie op te doen.

 

de Haay Bouwwerken logo
de Haay Bouwwerken
Copyright de Haay Bouwwerken 2024 - Alle rechten voorbehouden