bussticker

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de vacature?

Mail ons
  • Grote en kleine projecten
  • Nieuwbouw en renovatie
  • Vergunningen verzorgen
Reierskoop-trap1

Vacature machinaal houtbewerker bij Krimpenerwaard

Bent u op zoek naar een vacature voor een machinaal houtbewerker in de omgeving van Krimpenerwaard. Twijfel dan niet en solliciteer direct bij ons! Hier krijgt u de mogelijkheid om te werken bij een van de toonaangevende bedrijven in de timmerindustrie. De Haay Bouwwerken in Lekkerkerk biedt een werkplek aan waar uw vakmanschap en passie voor houtbewerking volledig tot zijn recht komen.

schuurdak2

Wat houdt onze vacature voor machinaal houtbewerker in?

Als machinaal houtbewerker speelt u een cruciale rol in het productieproces van kwalitatief hoogstaande kozijnen. U bedient niet alleen de machines in onze kozijnenfabriek, maar u bent ook betrokken bij het ontwerp en de afwerking van de kozijnen. We zoeken voor deze vacature een machinaal houtbewerker met technisch inzicht, oog voor detail, en de capaciteit om zelfstandig te werken aan diverse projecten. Uw vaardigheden zullen bijdragen aan de levering van producten die de verwachtingen overtreffen van de klant die kozijnen wilt kopen.

Solliciteer nu voor deze unieke kans

Grijp deze kans en neem meteen contact met ons op via ons contactformulier en solliciteer op de vacature machinaal houtbewerker. Heeft u vragen over de functie? Bel ons gerust via 0180 6620200. Naast deze functie hebben we ook een vacature voor een zelfstandig timmerman die even gedreven is om een topprestatie te leveren. Daarnaast kunt u bij ons ook aan de slag als allround timmerman. Aarzel niet langer en zet de stap naar een boeiende en uitdagende carrière.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de vacature?

Neem contact op
Copyright de Haay Bouwwerken 2024 - Alle rechten voorbehouden