bussticker

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de vacature?

Mail ons
  • Grote en kleine projecten
  • Nieuwbouw en renovatie
  • Vergunningen verzorgen
veranda3

Vacature allround timmerman in Krimperwaard

Bent u op zoek naar een vacature voor een allround timmerman in de omgeving van Krimpenerwaard en Alblasserwaard? Goed nieuws! Bij ons bedrijf is er een fantastische kans voor gedreven timmerlieden zoals u. Dit is dé gelegenheid om uw vakmanschap naar een hoger niveau te tillen en een belangrijk lid te worden van ons team. De Haay Bouwwerken in Lekkerkerk is op zoek naar allround timmermannen die zowel professioneel als persoonlijk willen groeien.

Werkplaats-Deuren

Onze vacature voor een gedreven allround timmerman

Wanneer u reageert op onze vacature voor allround timmerman, dan reageert u op een vacature met een breed scala aan timmerwerken. Of het nu gaat om het bouwen van een dakkapel of het vervaardigen van hardhouten kozijnen, uw expertise is hierbij essentieel. Wij zoeken iemand die flexibel is, over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt en die goed samenwerkt in een team. U wordt uitgedaagd om in diverse, stimulerende omgevingen te werken.

Reageer nu op onze vacature

Ziet u zichzelf al werken in de rol als allround timmerman bij onze fabriek en heeft deze vacature uw aandacht? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op om uw sollicitatie in te dienen. Stuur een e-mail naar info@dehaay.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier. Bovendien, als het machinale werk meer uw interesse heeft, hebben we ook een interessante vacature voor een machinaal timmerman openstaan.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de vacature?

Neem contact op
Copyright de Haay Bouwwerken 2024 - Alle rechten voorbehouden