bussticker

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de vacature?

Mail ons
  • Grote en kleine projecten
  • Nieuwbouw en renovatie
  • Vergunningen verzorgen
uitbreiding4

Vacature zelfstandig timmerman bij Krimpenerwaard

Zoekt u naar de perfecte vacature voor een zelfstandig timmerman in de buurt van Krimpenerwaard en Alblasserwaard. Zoek dan niet verder! U heeft nu een unieke kans om onderdeel te worden van een dynamisch en innovatief team bij De Haay Bouwwerken in Lekkerkerk. Bij ons krijgt u de gelegenheid om uw vaardigheden te ontwikkelen en deze in de timmerwereld ten volle te benutten.

Verbouw woonboerderij 1

Wat houdt onze vacature voor zelfstandig timmerman in?

Als zelfstandig timmerman krijgt u bij ons de kans om een breed scala aan werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om aan uiteenlopende uitdagende projecten te werken. Zo kunt u bijvoorbeeld werken aan het vervaardigen van hoogwaardige kozijnen of het produceren van kasten. Uw technische kennis, inzicht en creativiteit dragen direct bij aan de tevredenheid van onze klanten. Het werk dat u bij onze fabriek als zelfstandig timmerman verricht, zal een wezenlijk verschil maken in de ogen van onze opdrachtgevers. Op deze manier weten we zeker dat iedere klant met een tevreden hart zijn of haar kozijnen komt kopen.

Solliciteer direct en ontdek deze mooie functie

Wilt u de volgende stap zetten in uw carrière? Neem dan direct contact met ons op en solliciteer op deze geweldige vacature als zelfstandig timmerman. Stuur eenvoudig een bericht via ons contactformulier of stel uw vragen over de vacature door te bellen naar 0180 6620200. Naast de vacature voor zelfstandig timmerman, hebben we ook een vacature voor machinaal houtbewerker. Daarnaast kunt u bij ons aan de slag als allround timmerman. Twijfel niet en zet de volgende stap in uw carrière.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de vacature?

Neem contact op
Copyright de Haay Bouwwerken 2024 - Alle rechten voorbehouden