nieuw pand - 07b
nieuw pand - 08
nieuw pand - 02
nieuw pand - 04
nieuw pand - kozijnen - 04
nieuw pand - kozijnen - 05
Timmerbedrijf de Haay Bouwwerken

Timmerbedrijf De Haay Bouwwerken

Tussen alle timmerbedrijven op zoek naar een betrouwbare bouwpartner in de buurt van Rotterdam? Bij De Haay Bouwwerken vindt u eerlijk vakmanschap.

Wij denken met u mee

De Haay bouwwerken is een timmerbedrijf in Lekkerkerk dat zich bezig houdt met alle facetten van nieuwbouw, verbouw, renovatie en timmerwerk. Ook tekenwerk en de aanvraag van vergunningen kunnen wij als timmerbedrijf voor u verzorgen. Wij denken met u mee en nemen u zorg uit handen, waarbij u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor elke klus vakmanschap

Ons bouwbedrijf is al meer dan zeven jaar een van de toonaangevende timmerbedrijven in de regio tussen Rotterdam, Gouda en Lopik. Wij werken aan projecten van klein tot groot. Of het nou een aanbouw betreft van uw huidige woning, of de nieuwbouw van een villa, het renoveren van een schuur of het vervaardigen van exclusieve deuren. Bij De Haay Bouwwerken bent u aan het juiste adres voor al uw timmerwerk.

Wat biedt De Haay Bouwwerken?

  • totaal bouwbedrijf: nieuwbouw, verbouw, renovatie, timmerwerk
  • ook tekenwerk en regelen van vergunningen mogelijk
  • hoge kwaliteit en vakmanschap
  • afspraak is afspraak
  • maatwerk

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende offerte voor uw timmerwerk, want De Haay Bouwwerken maakt van uw wens realiteit.

Neem contact op

de Haay Bouwwerken logo
de Haay Bouwwerken

Stel uw vraag

Timmerbedrijf de Haay Bouwwerken

Copyright de Haay Bouwwerken 2024 - Alle rechten voorbehouden