nieuw pand - 07b
nieuw pand - 08
nieuw pand - 02
nieuw pand - 04
nieuw pand - kozijnen - 04
nieuw pand - kozijnen - 05
Tekst Vacatures

Wij zijn op zoek naar een vakbekwame, zelfstandige allround timmerman!

Zoeken we jou?

Woorden die jou omschrijven zijn flexibel, communicatief vaardig en een no-nonsens mentaliteit. Verder werk je goed in een team samen, neem je initiatief, ben je een harde werker, gemotiveerd en klant- en servicegericht.

Wat wij bieden…

De Haay Bouwwerken is een kleinschalig, jong en innovatief bouwbedrijf met korte lijnen. We staan in Lekkerkerk en omstreken zeer goed bekend en hier zijn we trots op. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende en zeer diverse projecten in de regio. Het salaris en voorwaarden conform CAO bouw en infra. Doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar zoals een leermeestercursus of werkvoorbereider.

We horen graag van je!

Heb jij interesse in deze vacature, ben je op korte termijn beschikbaar en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan zo snel mogelijk door een motivatiebrief en CV te sturen naar info@dehaay.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kees Jan de Haay (0652095606 of het eerder genoemde mail adres)

 

Op dit moment hebben wij ook een vacature voor werkplaatstimmerman (BBL3) bij de Haay Kozijnenfabriek. 

In deze functie maak je de mooiste kozijnen, schuifpuien, ramen en deuren voor onze klanten. Geen massaproductie maar maatwerk. Je komt te werken in de werkplaats van de Haay Kozijnenfabriek en gaat aan de hand van een tekening gevelelementen vervaardigen. Je bent van begin tot eind betrokken bij dit proces, van het korten tot het afmonteren en verzendklaar maken. Na een goede inwerkperiode kun jij zelfstandig aan de slag! 

Wij vinden het belangrijk dat je initiatief neemt en een no-nonsense mentaliteit hebt.  

Heb jij een hart voor hout, vind jij het leuk om met je handen te werken in combinatie met houtbewerkingsmachines in een klein hecht team, horen we graag van jou.

Stuur jouw motiviatie en cv naar info@dehaay.nl


 

de Haay Bouwwerken logo
de Haay Bouwwerken
Copyright de Haay Bouwwerken 2024 - Alle rechten voorbehouden