nieuw pand - 07b
nieuw pand - 08
nieuw pand - 02
nieuw pand - 04
nieuw pand - kozijnen - 04
nieuw pand - kozijnen - 05
EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking

Zoekt u geschikte waterafdichting van uw dak? EPDM-rubberfolie is duurzaam en kan op maat geleverd worden door De Haay bouwwerken.

Hoge elasticiteit en duurzaamheid

EPDM dakbedekking is gemaakt van een synthetisch rubber dat door speciale behandeling elastisch wordt. De dakbedekking heeft een lange levensduur, zeker 30 tot 40 jaar. Het EPDM-rubberfolie is ongevoelig voor UV straling en ozon en kan tegen zowel hele hoge als hele lage temperaturen. Ook is het bestand tegen zure regen, micro-organismen en rotten. EPDM dakbedekking is één van de meest ecologische verantwoorde waterafdichtingen voor daken.

Geen last van lekkages met EPDM dakbedekking

In veel gevallen kan EPDM dakbedekking als een membraan uit één stuk geleverd worden. Voordeel hiervan is dat er geen naden gemaakt hoeven te worden. Daardoor is de kans op lekkages van uw dak minimaal. De EPDM dakbedekking is daarmee een kwalitatief hoogwaardig product. De Haay Bouwwerken heeft zeer bekwame dakdekkers in dienst die met u meedenken over de mogelijkheden van EPDM dakbedekking voor uw dak.

De kwaliteiten van EPDM dakbedekking:

  • zeer lange levensduur
  • ecologisch verantwoord
  • op maat gemaakt
  • onderhoudsarm

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van EPDM dakbedekking? Neem dan gerust contact met ons op, want de Haay Bouwwerken maakt van uw wens realiteit.

Neem contact op

de Haay Bouwwerken logo
de Haay Bouwwerken

Stel uw vraag

EPDM dakbedekking

Copyright de Haay Bouwwerken 2024 - Alle rechten voorbehouden