/?>
?>
?>

Welkom bij de Haay Bouwwerken

Maakt van uw wens realiteit!

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat altijd uw persoonlijke wensen probeert te vervullen bent u bij De Haay Bouwwerken aan het juiste adres. In nauwe samenwerking met u als opdrachtgever maken wij uw wensen realiteit!

Direct offerte aanvragen

Zinken dakgoten

Op zoek naar degelijke dakgoten? Kijk hieronder voor de voordelen van zinken dakgoten voor uw huis.

Natuurlijk product

Zink is een natuurlijk product en ecologisch verantwoord. Zinken dakgoten zijn recyclebaar en hebben een lange levensduur, waardoor ze duurzaam zijn. De weerbestendige zinken dakgoten hebben een hoge kwaliteit. Ze zijn geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie van dakgoten. Zo past een zinken dakgoot bij elk pand door zijn mooie uitstraling.

Maatwerk dakgoten

Bij de Haay Bouwwerken worden zinken dakgoten voor u op maat gemaakt met de betrouwbare vakmanschap zoals u die van ons mag verwachten. Onze vakmensen kunnen u het werk uit handen nemen, waarbij zij aansluiten bij uw wensen. Zo heeft u geen zorgen en bent u verzekerd van een goed resultaat.

Wat biedt een zinken dakgoot van De Haay Bouwwerken?

  • hoge kwaliteit en vakmanschap
  • recyclebaar en lange levensduur, dus duurzaam
  • overal toepasbaar, mooie uitstraling

Kijk voor meer informatie op de website of neem vrijblijvend contact met ons op, want De Haay Bouwwerken in Lekkerkerk maakt van uw wens realiteit.

Copyright de Haay Bouwwerken 2015 - Alle rechten voorbehouden