?>
?>

 

Brand op 30 mei bij

de Haay Bouwwerken

 

Meer informatie kunt u lezen

onder de foto's op deze pagina 

 

 

Op zondag 30 mei heeft een allesverwoestende brand niks overgelaten van onze loodsen van De Haay Kozijnenfabriek en De Haay Bouwwerken op de Van Markenstraat. De grappig bedoelde slogan op de winkelwagentjes van de lokale supermarkt ‘Wereldberoemd in Lekkerkerk’ geeft opeens een heel ander gevoel.

Momenteel zijn we druk met alle zaken die bij zo’n tragische gebeurtenis komen kijken. Tegelijkertijd doen we onze uiterste best om lopende projecten af te maken, de werkplanning aan te houden en de administratie op orde te krijgen. Verder maken we een tijdelijke werkplaats op Schuwacht 40, ons huisadres. Hier is voorlopig ook het kantoor gevestigd. Het is een chaotische en hectische periode.

Het is onvermijdelijk dat veel van onze klanten, leveranciers en andere betrokkenen hier hinder van zullen ondervinden. Hiervoor bieden we onze excuses aan en hopen op uw begrip.

We willen iedereen bedanken voor alle bloemen, kaartjes, boodschappenpakketten, bemoedigende woorden en aangeboden hulp. Het doet ons goed om zoveel medeleven en compassie te voelen en te ervaren van zoveel verschillende kanten!
Ook de OCL, in het bijzonder Kees en Yvon de Vries en Renata de Groot, bedankt voor het initiatief tot de crowdfunding voor alle gedupeerden van dit rampzalige incident. Het is hartverwarmend om de ondersteunende woorden te lezen. Het doet ons goed te zien dat zoveel mensen begaan zijn met ons en de andere getroffen ondernemers.

We willen ook even van de gelegenheid gebruik maken om onze collega’s te bedanken. Sander, Jelle, Martijn, Jaap en Johan voor de positieve houding en hun doorzettersmentaliteit! Ook voor hen zijn persoonlijke projecten en zakelijke perspectieven in rook opgegaan. Vele avonden om een prachtige werkplaats, kantine en kantoor te maken; voor niks geweest... Ze laten zich niet kennen en gaan door met een gezonde dosis humor, zoals we van ze gewend zijn!  

Als laatste, maar zeker niet als minste, de brandweerlieden uit Lekkerkerk en omstreken die keihard hebben gewerkt om de brand onder controle te krijgen!

We pakken de draad (…of hamer ;-)) weer op en slaan met positieve moed en een geheven hoofd deze nieuwe, onbekende weg in.

Ons bezoek- en postadres is voorlopig Schuwacht 40 (2941EE) te Lekkerkerk.

Kees Jan en Marlies de Haay                                

info@dehaay.nl                                                    
0652095606

 

 

                         

De Haay Bouwwerken is trotse deelnemer van BouwGarant

Copyright de Haay Bouwwerken 2015 - Alle rechten voorbehouden