?>
?>

Welkom bij de Haay Bouwwerken

Maakt van uw wens realiteit!

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat altijd uw persoonlijke wensen probeert te vervullen bent u bij De Haay Bouwwerken aan het juiste adres. In nauwe samenwerking met u als opdrachtgever maken wij uw wensen realiteit!

Direct offerte aanvragen

Over de Haay Bouwwerken

Wij verzorgen voor u ieder bouwwerk en timmerwerk, van een kleine verbouwing of renovatie tot de complete nieuwbouw van uw woonhuis of bedrijfspand. Wij bouwen of verbouwen niet alleen, maar verzorgen ook teken- en rekenwerk en eventueel formaliteiten zoals een bouwvergunning. U kunt er zeker van zijn dat wij zorgen voor een hoog kwaliteitsniveau, zowel van de materialen als van de uitvoering van het werk.

Zorgvuldig in nieuwbouw en renovatie

Of het nu gaat om een nieuw interieur of een aan- of uitbouw, of het plaatsen van een dakopbouw of een dakkapel, wij maken uw woonwensen waar. Maar ook voor nieuwbouwprojecten zorgen wij dat uw nieuwe bedrijfspand of uw droomhuis werkelijkheid wordt. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij vakwerk leveren, maar vooral dat wij flexibel inspelen op al uw wensen!

Kies De Haay als uw aannemer voor:
  • Aan- en uitbouw: serres, veranda’s, dakopbouw, dakkapel
  • Bouwkundige renovatie van kozijnen, daken, gevels
  • Nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden
  • Interieurrenovatie: muren, plafonds, sanitair, keuken

De Haay Bouwwerken neemt u alle zorgen uit handen. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij maken dat het in orde komt. Bel of mail ons voor een persoonlijk gesprek over hoe wij uw plannen en wensen kunnen waarmaken.

 

 

                         

De Haay Bouwwerken is trotse deelnemer van BouwGarant

Copyright de Haay Bouwwerken 2015 - Alle rechten voorbehouden