/?>
?>
?>

Welkom bij de Haay Bouwwerken

Maakt van uw wens realiteit!

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat altijd uw persoonlijke wensen probeert te vervullen bent u bij De Haay Bouwwerken aan het juiste adres. In nauwe samenwerking met u als opdrachtgever maken wij uw wensen realiteit!

Direct offerte aanvragen

Spack spuitwerk

Op zoek naar vakkundige afwerking van wanden en plafonds? Spack spuitwerk door de Haay Bouwwerken is van hoge kwaliteit voor een perfect resultaat.

Wat is spack spuitwerk?

Spack is een spuitpleister dat als afwerking voor wanden en plafonds gebruikt wordt. Spackspuitwerk heeft een korrelstructuur dat van heel fijn tot heel grof geleverd kan worden. Het wordt in twee lagen aangebracht met een spuitpistool. Spack spuitwerk kan op alle vlakke ondergronden worden aangebracht, waaronder beton, cement en gips. Het spack is in alle kleuren leverbaar.

Vakmanschap en betrouwbaarheid

Het spack spuitwerk is echt vakwerk dat door betrouwbare vakmensen uitgevoerd moet worden. De Haay Bouwwerken heeft deze vakkennis in huis. Wij besteden de aandacht aan het spackwerk, waardoor het resultaat van hoge kwaliteit is. Wij denken met u mee en nemen u zorg uit handen. Wij werken in de regio Lekkerkerk, maar ook in Berkel en Rodenrijs of Bergambacht.

Spack spuitwerk van De Haay Bouwwerken:

  • hoge kwaliteit afwerking
  • alle kleuren leverbaar
  • vakmanschap en aandacht
  • grove of fijne korrelstructuur naar wens

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs wanneer u meer wilt weten over spack spuitwerk of kijk op de site.

Copyright de Haay Bouwwerken 2015 - Alle rechten voorbehouden