/?>
?>
?>

Welkom bij de Haay Bouwwerken

Maakt van uw wens realiteit!

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat altijd uw persoonlijke wensen probeert te vervullen bent u bij De Haay Bouwwerken aan het juiste adres. In nauwe samenwerking met u als opdrachtgever maken wij uw wensen realiteit!

Direct offerte aanvragen

Schutting onderhoudsvrij?

Wilt u voor uw tuin een onderhoudsvrije schutting die weerbestendig is? De Haay Bouwwerken levert kunststof rabatdelen op maat, ook in Capelle aan de IJssel, Ridderkerk en Oudewater.

Kunststof Rabatdelen

Rabatdelen worden veel gebruikt als gevelbekleding op dakkapellen en vliesgevels. Het grote voordeel van kunststof rabatdelen is dat ze zeer onderhoudsarm zijn. De Haay Bouwwerken biedt daarom kunststof rabatdelen in allerlei kleuren. De rabatdelen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Kunststof rabatdelen zijn daarom een duurzaam product.

Hoe werkt het?

Kunststof rabatdelen zijn snel en eenvoudig te monteren. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De rabatdelen hoeven niet meer geschilderd te worden, maar zijn in veel kleuren leverbaar. Omdat de rabatdelen van kunststof zijn, rotten ze niet en gaan ze gegarandeerd jaren langer mee dan houten varianten.

De voordelen van rabatdelen op een rij:

  • onderhoudsvrij
  • weerbestendig
  • hoogwaardige kwaliteit
  • duurzaam product
  • verschillende kleuren leverbaar

Voor meer informatie over kunststof rabatdelen bij de Haay Bouwwerken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Copyright de Haay Bouwwerken 2015 - Alle rechten voorbehouden